Päivä nopean konseptoinnin työpajalla Mäkelän lomatuvilla Ruovedellä

Yksi opintopiste yhdessä päivässä? Kyllä! Tämä on mahdollista suorittaa nopean konseptoinnin työpajalla. Keskiviikkona 28. 03. 2012 lähdimme Antti Luomalan kanssa edustamaan metsätaloutta maaseutumatkailua tarjoavalle Mäkelän lomatuville. Työpaja toteutettiin yhdessä TAMK:n liiketalouden-, fysioterapian- ja viestinnän opiskelijoiden kanssa ja sen tarkoituksena oli pienryhmissä tuottaa Mäkelän lomatuville uusia ja toteuttamiskelpoisia kehittämisideoita maatilamatkailuun.

Päivä oli hyvin antoisa, ei pelkästään saadun opintopisteen, vaan myös kokemuksen perusteella. Päivästä saimme myös lisää potkua tekemäämme liiketoimintasuunnitelmaan, joka on osa kolmannen vuosikurssin opintoja.

Työpaja poiki meille myös projektiluontoisia hommia. Muun muassa Antti Luomalan esityksessään ideoima lomatupien vieraille suunnattu monikielinen metsätaitorata sai maatilan isännältä positiivisen vastaanoton. Kenties tulemme tämän vielä toteuttamaan yhdessä metsäopiskelijain voimin.

Mäkelän Lomatupien emäntä esittelemässä maatilamatkailu-kohdetta vuokrattavan rantamökin terassilla.

Teksti: Juha Ruuska 09IM, Kuva: Jasmine Pitkämäki TAMK/viestinnän opiskelija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *