Kevättä odotellessa

Talven selkä alkaa pikku hiljaa taittua, vaikka lunta sataakin lisää. Päivät ovat kuitenkin pidentyneet ja ajatukset kevään orastavasta vehreydestä ovat jo monien mielissä. Sydäntalvella metsäopiskelijatkin ovat työskennelleet pääasiassa sisätiloissa, mutta kevään koittaessa päästään taas maastoon.

Kevääseen kuuluu täällä koulumaailmassa vanhimman vuosikurssin valmistuminen ja toisaalta uusien opiskelijoiden valinta. Uusi ryhmä aloittaa taas elokuun loppupuolella ja neljän vuoden opinnot taakseen jättävä ryhmä siirtyy työelämään. Onnea heille!

Paitsi itse metsäala, uusia hakijoita kiinnostanee, millaista on opiskella TAMKissa metsätalouden koulutusohjelmassa. Siitä on paras kertomaan metsäopiskelija itse. Klikkaa oheinen linkki, jossa  Silja  kertoo omista opiskelukokemuksistaan. 

Teksti: Eeva Sundström

PS. Yhteishaku on 4.3 – 3.4. 2013. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *